Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz Tsebacsi #122359 üzenetére

    Mit cáfoljak? Az ég világon semmi konkrétumot nem mondtál a miértre. És nem azt írtam, hogy nem jó, nem hogy tök mindegy. Ez nem kötözködés, hanem egyszerűen nem óhajtom erősíteni a szokásos tévhiteket.

    Ott #122363 Asus miért mondja fordítva? Azért mert tök mindegy, csak az OCD-seknek dobnak egyet kockával.

    Egy moder USB-C töltő konkrétan handsaket csinál az eszközzel, és semmilyen áram nem folyik, amíg nem beszélte meg a táppal mit és hogyan.
    De régi töltőknél is több szintű védelem van, a gépben magában is és semmilyen valós oka nincs, hogy A vagy B módon csinálod.

    #122361HSM: A tüskék szünet nélkül jelen vannak, bármilyen nagy fogyastó bekapcsolásakor, porszívó, hűtő, stb. mind elég nagy tüskét okoz.
    Ráadásként a bedugott táp nem ad le X wattot a másik végén, hanem standbyban van és csak is kizárólag egy adott ellenálás jelenlét után kezd el tölteni. Ez megtörténik bérmilyen irányú csatlakoztatáskor.
    Ha szar a töltő akkor meg tök mindegy, mert hiányozhat alapvető védelem, mint pl. földelés olyan gyakran.
    Illetve az összes modern töltö a különböző szabványok miatt 100 és 250V valamint 50 és 60Hz között üzemel extra határértékekkel fel le, így nagyon nehéz túljutni az AC védelmi oldalán a DC oldalra.

Új hozzászólás Aktív témák