Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz vicze #104692 üzenetére

    "ők pedig nem bohóckodnak bővítéssel"
    Én pedig nem egyszer hallottam olyat vállalti IT-n is nagyvállalatnál, hogy bizony ha idővel szükséged lett több ramra, akkor belerakták neked, ha technikailag lehetséges volt, ez ugyanúgy 5 perces művelet. Szóval szerintem egyáltalán nem mindegy nekik.

    Bár gondolom, nem nagyon volt erre figyelve management oldalról sok cégnél, mert halomban vannak néha aprón is a kb. új X280-ak, X390-ek, főleg 8GB-osak, ami amúgy szívszorító látvány, hogy az amúgy tök jó gép ki van nyírva a nevetséges (és fix) ram mennyiséggel, főleg gondolok a négymagos CPU-s verziókra.

    (#104693) Ganz-[HUN]: Pedig ez többnyire így van... Ha érdemben feljebb akarsz lépni, akkor a legtöbbször az új gép vásárlást jelentette. Ok, van pár kivétel, a négymagosított T430, vagy a kétmagos T440p-k. De az X240-be alapból nem tudnál jobb CPU-t tenni, mert abból a generációból nem volt két magosnál erősebb U verzió, a 15W-os CPU helyére meg nem rakhatod be a normál 37W-os négymagost, mert kijönne a füst hamar, ha egyáltalán belemenne a foglalatba, ha lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák