Új hozzászólás Aktív témák

  • kerlas

    tag

    válasz xedos #1294 üzenetére

    Nekem is gajjra vágta a hackelt 3.2.8-as Mi Fit, ugyanúgy connect képernyő lett, mint neked, az óra továbbra is dolgozott, csak nem mutatta az időt. A következőképp oldottam meg:
    - ha nem force close-ol a Mi Fit, akkor kapcsold be az Amazfit Bip menü alatt a felfedezhetőséget.
    - A telefon beállítások\alkalmazások\alkalmazáslista (nálam így van, lehet más tipusoknál máshol) keresd meg az Mi Fit-et, majd kényszerített leállítás, a tárhelynél töröld a gyorsítótárat, és az adatokat, majd uninstalláld a programot.
    - APK Mirror-ról szedd le a 3.2.8-as verziót, ezt másold fel a telefonodra is, majd a számítógépen lévőnek nevezd át a kiterjesztését zip-re.
    - lépj bele a zip-be, és az assets mappában válaszd ki az összes (5db) Mili_chaohu file-ot, és tömörítsd ki egy mappába.
    - ezt a mappát másold fel a telefonodra.
    - telepítsd a telefonodra a legújabb Gadgetbridge alkalmazást, majd ha elindítottad, párosítsd az órát vele.
    - telepítsd a play áruházból a total commandert, majd indítsd el, és keresd meg vele a mappát, amit felmásoltál a telefonodra.
    - Sorrendben (ez fontos) a következő fileokat telepítsd az órára: hosszú nyomás a Mili_chaohu.gps fájlon, küldés, FW/Alkalmazás telepítő. bejön a gadgetbridge, install gomb, itt egy kicsit trükkös, mert a gadgetbridge egy idő után azt írja, hogy felrakta, (ha az értesítési sávot lehúzod, ott mutatja, hogy ho jár) de az óra még dolgozni fog, ezt várd meg!
    - Mili_chaohu.res
    - Mili_chaohu.ft
    - Mili_chaohu.ft.latin
    - Mili_chaohu.fw (itt a végén újraindul az óra, és sötét képernyő lesz kb 10mp-ig, ne piszkáld!
    - Most telepítsd fel az APK Mirror-ról letöltött Mi Fit-et a telefonra, és indítsd el, elméletileg jónak kell lennie, bár ha magyarra van állítva a telefon, akkor csirkelábak lesznek, de legalább működik.

Új hozzászólás Aktív témák