Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz doc #6999 üzenetére

    Ha egyeb koltsegek nem lennenek, akkor a netto 3% kamat azert jo lenne alltam (es elkoltesi megkotes) nelkul is sima betetben. A koltsegek rontjak rendesen (havi 150Ft es minimum 8e koruli nyitasi).
    DE! Ha ezt tenyleg netto penz parkoltatasnak hasznalja valaki, belerak nem havi 20e-et (annak az alltam eseten van ertelme) hanem egybol mint betetszamlat hasznalja nagy osszeggel, akkor hozamra annyira nem szar, csak attol nem eri meg, hogy iszonyatosan nem likvid (nincs reszkivet, es 90 nap vagy sok dij eseten 30 nap mire odaadjak).

    A lakaskolcson (nem athidalo, azt hagyjuk, bar otp-nel meg mindig mintha nem adnanak) az a termek resze, es bar valoban le van irva, hogy hitelvizsgalattol fugg, hogy megkapja-e a user, de anno mikor me'g arrafele jartam 95% feletti jovahagyas volt (ebben benne van az is, hogy apuka fizette es a gyerek kerte a kolcsont palyakezdokent, na azt lehet hogy nem engedtek, meg a bar-listasokat, de az alapeseteknel azert nem volt tul nagy kiszoras). Pedig foleg az uj tipusuak kb. 1.5x-es kolcsondijjal mentek, mint a megtak. vallalas.

Új hozzászólás Aktív témák