Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    Sziasztok,

    Bankváltáson gondolkodom, mert az MBH most vettem észre, hogy átrakott bázisszámlára a dolgozói exkluzívból… meg egyébként is elég volt belőlük.

    Számomra az alábbiak a volnának leginkább fontosak: tartósan olcsó legyen, ne kelljen kétévente váltogatni, lehessen több alszámlát tartani ingyen, legyen jó mobilapp, legyen utasbiztosítással ellátott bankkártya, az átutalás IBKR-re és Binance-ra legyen a lehető legolcsóbb, de a devizaátvtást talán Zen-nel is meg tudom oldani, ha muszáj. Befizetés, kp felvétel nem annyira érdekel, fizut ide utaltatnám így elvárásokkal nincs gond, de sok aktivitásom nem lenne a rendszeres nagyobb IBKR kiutalásokon kívül. Ha normális befektetési lehetőségek vannak, akkor még az nem volna rossz, ha jól tudom ebben az Erste a jó itthon.

    Ezek alapján a topikösszefoglalóban leírt Rafis vagy a korábban emlegetett Erste csomag érdekelne. A Gránit banknál elijeszt, hogy kicsi és magyar hátterű bank, de nem tudom milyen náluk a customer support, meggyőzhető vagyok. Rafinál tetszik, ha jól értem, hogy tartósan érvényben lenne a kedvezmény, vagy ez a valóságban simán visszavonható, mint ahogy az MBH tette a DEXes számlámmal?

    Köszi szépen az iránymutatást előre is,
    SR

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák