Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz axioma #20094 üzenetére

    ... a mobilapp bena, benne maradok mert ott fogadom el a webes belepest, mindketto aktiv marad. Mindketto az en sajat useremmel.
    Nekem ez elég ésszerűtlen, mondhatnám gagyi megoldásnak tűnik.
    Az a CIB-nél is így van, hogy a webhez 2 eszköz kell az applikáció is (kivéve hard tokenes megoldást): akár jelszóhoz, akár a belépés jóváhagyásához, de ezl nem jelent párhuzamos működést, inkább egy rendszert alkot a kettő. Az app a belépéshez és pl. tranzakció jóváhagyásához használatos ilyenkor. Nem ismerem, de gondolom, a Rafinál is így van, hogy a tranzakciót az appal hagyod jóvá.
    Viszont az eredeti felvetés több eszközön belépés volt. Értelmezésemben ez egyrészt egyidejű, teljes körű használatot jelent, másrészt, hogy a két eszköz ugyanolyan típusú. Pl. 2 mobilon működő applikáció 1 userrel, vagy 2 webes belépés, használat egyidejűleg.
    CIB nem engedi, hogy pl. 2 böngésző(k)vel párhuzamos ablakban fusson a webes elérés. A második belépés kilépteti az elsőt. Két mobilra sem lehet ugyanazzal a felhasználóval az appot aktiválni. Gránitnál sem. Szerintem ennek biztonsági oka van.

Új hozzászólás Aktív témák