Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz RR-13 #17396 üzenetére

    A pótkártyák megérkezése után, a régi és az új kártyát felváltva tudtam használni anno, az érvényességi időn belül.
    Ez így elég gáz, az szerintem mindenki számára egyértelmű aki biztonsági szempontokkal foglalkozott valaha. Mivel a rendszer eszerint meg tudta különböztetni érvényességi idő alapján a 2 kártyát, így az új kártya első használatakor le kellett volna tiltania automatikusan a régit.
    Az, hogy ezt a rendszer milyen hiányossága (le nem kezelt eset, vagy ügyintéző általi felülbírálati lehetőség) biztosította irreleváns.

    Én értem, hogy neked ez kényelmes volt (lényegében ingyen volt egy társkártyád a régi kártya lejárati idejéig), de attól ez még biztonsági szempontból hiba. Nem, nem az a kérdés, hogy veled történhetett volna-e visszaélés, hanem általánosságban ez egy visszaélésre lehetőséget adó helyzet, amit nem kellene, hogy megengedjen a rendszer.

    De mivel évekkel ezelőtt történt, tényleg lépjünk tovább, csak azért írtam, hogy rávilágítsak egy másik aspektusára a dolognak.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák