Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz sifarr #17390 üzenetére

    Az a Hsz., amit nem találsz az már nincs, és így a benne lévő tartalom "sem releváns", ezért arra hivatkozni felesleges, idézni meg főleg.
    Egyébként úgysem lehetséges megoldani, hogy soha ne írjak neked, lásd pár hsz-el fentebbi példa.

    A K&H szabályozásából, fentebb beidéztem képpel, az ide vonatkozó "lényegét", a nevében benne van, hogy k_h_potkartya, nem értem miért kellett jobban utánanézned ennek, de a te dolgod.

    A bankkártya átvétele mindkét banknál személyesen történt, és pl. a K&H-nál nem annál az ügyintézőnél, akinél igényelve lett, így a pénztárban átvett kártyánál a pénztáros nem is foglalkozhatott, hogy mit adtam le, és mit nem, mert ő csak kiadta az új kártyát.
    Az MKB-nál is csak bementem a kártyáért, és megkaptam, és ők nem is voltak érintve abban, hogy a korábbi kártya nálam van.

    A bankfióki kártya átvételek, akkoriban díjmentesek voltak, azért is kértem oda, de lehetett volna postai úton is.
    Szóval a K&H és az MKB egyik esetben sem hibázott semmiben.
    Remélem elég objektív voltam, mert pl. most mindkét bankot "kerülöm". :U

    Megjegyzem, hogy mindenki azt gondol, amit szeretne, így is már túl sok lett erről beszélve, amit én érdekességként hoztam fel, és saját tapasztalatként, mégis más úgy kezelte, mintha kitaláltam volna, vagy "rosszul emlékeznék", és így teljesen más irányba vitte el a témát.
    Kíváncsi lennék mit reagálna az, aki kételkedett, ha most beraknám ide a 4db kártyának a hátoldalát, 2-2db azonos CVC kóddal :F Inkább hagyom...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák