Új hozzászólás Aktív témák

  • #02683648

    törölt tag

    válasz g@bo #1663 üzenetére

    Ember, lejárat előtti büntető díjakat hasonlítasz a többi bank normál kondícióihoz.
    Kondíciós lista, 2. oldal: [link]
    Csóka bemegy, beteszi a pénzt, számlát nem kell nyitni, futamidő végén kiveszi.
    Ennek semmilyen, ismétlem, semmilyen költsége nincs.
    Lejárat előtt vannak plusz díjak, mondjuk ha összeadod egy folyószámla költségeit amit csak akciós betét miatt nyitsz amik akkor is jelentkeznek ha a futamidő végéig ott tartod a betétet, jóval többre jöhet ki mint itt a csak lejárat előtt feltöréskor alkalmazott plusz jutalék

    Deviza esetén ugyanez a felállás (számlát nem kell nyitni, lejáratkor való kp kivétért nem kell fizetni), ott is csak akkor van levonás ha lejárat előtt akarod kivenni. Ismét v.ö. egy devizaszámla havi költségei. Meg ez a lejárat előtti büntetés azért is lett bevezetve, mert van egy ún.betétforgalmi deviza árfolyam, ami gyak. MNB árfolyamon vagy annál kicsit kedvezőtlenebben vehetsz eurót úgy h a lekötendő összeget forintban fizeted be nekik.
    Vö. [link]
    Azért kell gondolom a lejárat előtti felvéteket jobban megvágni díjjal, h találékony népünk ne őket használja valutaváltónak (i.e. euróbetétet létesít, betétösszeg Ft-ban befizet, pár nap múlva megszüntet, eurót felvesz)

    Nem vagyok alkalmazottja ennek a cégnek, nem is érdekelnek túlzottan, arra az egyre jók amire írtam: betét elhelyezése számlanyitás nélkül, úgy h nem veszed fel lejáratig a pénzt (ami 3-4-6-9 hónapos futamidőknél azért nem követel meg stratégiai előrelátást :DDD )

    U.i. annyit változott okt 4-től, most néztem, h a 10 M Ft, és 20e EUR feletti betétekre behoztak lejáratkor kp felvételi díjat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák