Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    Véleményt kérnék a tervemhez srácok, ha nem probléma. Kicsit hosszú lesz, előre is elnézést, de első munkám lenne.

    Vala nekem egy ilyen házam:

    Akasa Mirage

    Egy két hónapja ilyen volt a házam belseje:

    [link]
    [link]
    (most is ilyen, csak az alaplap meg a proci hűtő lett cserélve.

    A következő a tervem.

    Króm alaplapi tálca matt feketére lett festve.(barátom segítségével) Hátlapi takarólemezek(panelek) az összes csavar(kézzel csavarhatóak), a vga borítása mind fehérre lesz festve. A ház kábeleit fekete harisnyával vonom majd be. Sata kábel szerintem marad fekete.

    Vga kábeleit gondoltam hogy szintén festem, de felesleges szerintem, a sok mozgatástól úgyis kopna róla a festék. Esetleg harisnyázom fehérre, bár mondjuk azt nem nagyon akarom szétkapni.

    Ilyenek a táp kábelei:

    [link]

    Mivel nagyon bejön ez az egész fekete-fehér design, gondoltam jók lennének fehér, vagy fekete fehér ventik is. 3db kell ugye. Egy a ház elejébe, egy hátra, egy a proci hűtőre. Na most szerintetek vegyek inkább AC F12-es ventiket, ( [link] ) vagy fessem nyugodtan le fehérre a mostani ventiket.

    Ház oldala plexizve lesz, illetve egy fehér led, vagy neon megy a házba még. A táp 24pines kábelével vagyok még gondban. Most vagy az lesz hogy megkérek valakit hogy azt a 15centis részt ami szabadon van harisnyázza be nekem fehérre, vagy veszek egy fehérre harisnyázott 30centis hosszabbítót és elvezetem a kábelt a házban. Hosszabbító kb 2800ft, a harisnyáztatást passzolom, tápkábelt még sosem csináltam. :D

    Nos mi a véleményetek a tervről? Ellenvélemény, kritika, bármi plusz ötlet? Szeretnék maradni ezen a fekete-fehér vonalon. Esetleg még arra gondoltam hogy valahogy egy fehér hátlapot csinálni/csináltatni a vga hátuljára, de ötletem sincs hogy hogyan lehetne megoldani.

    Köszönöm szépen válaszokat előre is. :R

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák