Új hozzászólás Aktív témák

  • 4D4M

    aktív tag

    válasz bagarol #93346 üzenetére

    3. És ez már probléma!
    ~
    Na ez már valóban elkaszálja a projekt működőképességét! Nagyon köszönöm az észrevételt! Lehetséges, hogy találok olyan relét a kisebb terhelhetőségű példányok között, ami alkalmas? Ezeket hosszútávon szabad / lehetséges egyáltalán ilyesmire használni?
    Igazából ez volt az egyetlen dolog, amihez ragaszkodtam: utálom a relékattogást.

    #93345 ViZion:
    felesleges túlkombinálni
    ~
    Sok szempontból lehet feleslegesnek nevezni az egészet, amit csinálok ekkora szakadékkal a tudásom és a kitűzött célok között, de a vállamon ugráló gyermekek mellett, ekkora erőforrás áll rendelkezésre erre a szórakozásra. Nyilván tudom, hogy ez egy szakma, amit senki nem egy hétvége alatt sajátít el. Azt már írtam, hogy mi volt a kiindulópont: ha egy egyszerű próbapanelen összerakott 5 alkatrészes dologból tudok csinálni 1 db egységet néhány számotokra egyszerű kapcsolás létrehozásával, akkor az számomra egy hasznos tanulási folyamat. Itt kell kezdeni ezt? Nyilván nem, de ez így alakult most már.
    (ha még mélyebbre ásnék, akkor lehet, hogy elérnék ahhoz a traumatikus ponthoz az életemben, amikor a középiskola választás időszakában színtévesztésem miatt eltiltottak minden villamossággal kapcsolatos pálya kiválaszthatóságától, pedig az első helyeken szerepeltettem volna – így lettem gépész, ami nem bánok, de lehetséges, hogy ilyen projektekben bugyognak fel az elfojtott évtizedes vágyaim (: )

    #93347 Dr. Szilikát:
    Elnézésedet kérem a kedélyed borzolásáért.

    Nyugodtan lehet törölni a hsz-okat, amiken az alkatrésztemető evolválodott, nem szeretnék senkinek téves kapaszkodókat adni, ha véletlenül rátalálna.

    ...mit teszel ma, ami holnap is számít ?

Új hozzászólás Aktív témák