Új hozzászólás Aktív témák

  • Steady74

    addikt

    válasz ViZion #89209 üzenetére

    Igazából egyféle szalag van a linken, az IP67-es egy szilikon csőben van, a szalag ugyan az. Egy Gledopto vezérlővel vezérlem. Ez nem címezhető led szalag, itt nincs olyan adat kábel mint a WS2812-esnél és társainál, van egy +, egy CW meg egy WW.
    A problémám az, hogy hosszú a ledszalag, a másik végén betápot akarok adni. A másik végén van a tápnak egy + meg egy - vége. A + nyilván a +-hoz megy, viszont ha a - ot a CW-re kötöm, akkor csak az és a normál fehér színt adja a szalag, a WW eltűnik. Ha a WW-re-re kötöm a betáp --ot, akkor a WW és a normál fehér van, a CW tűnik el. Kipróbáltam, megosztottam a - ágat a CW és a WW között, az eredmény az lett, hogy csak egyféle fehér van, éppen az, ami a vezérlő legutóbbi beállítása volt volt.
    Azért akarom a plusz betápot, mert amikor a fenti leírt módon adok plusz tápot, sokkal-sokkal egyenletesebb lesz a ledszalag fénye, és élénkebb is. De mivel kell mindhárom fehér szín, így bajban vagyok.

    bagarol: így is próbáltam, de ahogy írtam ha megosztom a - -t, akkor gyakorlatilag egyféle fehérem van csak, nem tudom a vezérlővel állítani azt, csak a fényerőt, de az meg kevés.

    szerk: ezt a + közös-t hogyan értsem? Lehet már fáradt vagyok de nem esik le.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák