Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti_20

    senior tag

    válasz PitLee #68268 üzenetére

    Köszönöm ebből sok mindent kiderült. Nem megjavítani szeretném, hanem megismerni a működését. Itthon sokat barkácsolok, de ilyen kompresszorral soha nem volt még dolgom. Azzal hogy megismerem a működését, úgy érzem új utak nyílnak meg előttem a jövőbeli tervezések során. Fentebb említette a kolléga a biztonsági szelepet. Ezt még be is vállalnám, hogy megvásárlom a cégnek, betekerem nekik, mivel nem kell hozzá szét szedni semmit sem, de a továbbiakban biztos hogy hozzá nem nyúlnék, legalább addig amíg nincs itthon egy amit szétszedek darabjaira majkd összerakom.

    Az olajkenésre visszatérve, ezt tudtam, hogy van benne, mivel időközönként automatikusan kinyom egy kicsit belőle egy külön műanyag dobozba ami látszólag a tescobol lett vásárolva. Ebben egy fehér folyadékot látok, aminek atetején piros foltok vannak, kb mint a husleves tetején az olaj.

    Tovább ugorva egy bekezdéssel, van a kompresszoron egy "refrigerated air dryer" ami talán a hűtőtt levegőt szárítja, így vissza fordítva. :DDD Ezen a részen van egy gomb, amit megnyomva a csövön távozik valamennyi levegő. De ezen a csövön engedi kifelé az olajat is. Ezt egyébként időközönként nem szükséges újra tölteni olajjal, ha folyamatosan fújja kifelé?

    Amikor elsőként szerelték ezt be valóban működöt elég jól a rendzser, aztán valami történt és ott elég durván fújja ki a levegőt amikro a kompresszor elkezd feltölteni. Kb mint a benzinkutatok ahol a gumit lehet fefujtatni a kompresszoros pumpával.

Új hozzászólás Aktív témák