Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghard

    őstag

    válasz atthany #4152 üzenetére

    Én múlt héten vettem az emagról, már 140ért is megérte.
    Mivel egyre többet játszok konzolon, a régi samsung lcd-t le kellett cserélnem, mert nem volt flicker free és fáradt tőle a szemem 5-6 óra után. Gondoltam teszek egy próbát, legfeljebb visszaküldöm, de szerencsére telefon kamerával nézve nem vibrál a panel és a szemem szerint sem. Érdekes, hogy az összes tévé adatlapján minden szart feltüntetnek, kivéve ezt ami azért elég fontos dolog...
    A képe nagyon szép, játékokban is minimális elmosódás van csak, ennél már csak az 1ms-es gémer monitorok jobbak, vagy az oledek, de utóbbit nem láttam élőben. Persze a feketék nem az igaziak, a széleken végig halványan látszik a bevilágítás ha tiszta sötét a kép éppen. De láttam már ennél sokkal rosszabb ips panelt drágábban is. És a kép borítása sajnos nem matt, csak minimálisan, így fényes szobába/nappaliba nem ajánlanám, mert eléggé tükröződik. A saját okostévé rendszere marha gyors, rengeteg beállítási lehetőség van, de nem tudsz akármilyen programot feltenni, mint androidra. (Pl reklámmentes youtube klienst a SmartTube-ot.)

    Jelenleg csak egy gondom van vele, PS5-el nem megy a 4K HDR RGB módban és a VRR-se, azt írja a HDMI 2.0 limitje miatt. Pedig a tévé 2.1es elvileg, 2022 májusi gyártású.

Új hozzászólás Aktív témák