Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    Sziasztok!

    Adott lenne egy már meglévő hifi szett, pontosabban 2db quadral QLX 185 front, 2db QLX 165 surround és 1db QLX Base MkII center, továbbá egy Quadral At. 937 130 sub.

    Mindezt hajtja egy Yamaha RX-450 erősítő, ami jól is teszi a dolgát, nagyon szépen szól az egész rendszer (nekem), de az erősítő így cirka 15 év után megérett a cserére számomra. Nincs vele baj, de szeretnék valami olyat, ami a mai alapoknak megfelel, bluetooth, beépített tuner, hdmi kimenetek stb.

    A teljesség igénye nélkül nézegettem szerte szana, hogy miket lehet manapság kapni. Nem tudom, hogy az RX-450-em milyen árkategóriának felelt meg annó, de jelenleg nem szánok rá túl sokat, ha már hozza ennek a teljesítményét akkor nekem oké. Elsőre egy Yamaha RX-V 485BL verziót néztem, ez a 120 ezres kategória nálam megfelelne, de csak akkor, ha hozza a korábbi szintjét.

    Tudom, hogy ez a téma nem illik teljesen ide - sajnos az erősítő topik már haldoklik - remélem tudtok benne nekem segíteni vagy valami féle útmutatást adni, nem vagyok ebben a témakörben nagy guru. :)

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák