Új hozzászólás Aktív témák

  • #01758976

    törölt tag

    Reagálva mindkettőtök hozzászólására.HUNNIA, alpha.
    Ahogy én látom.
    Nekem: Az Enigma 5 specifikus hangfal tipikus esete. Egyértelműen klasszikra (komolyzene) vagy akusztikusokra építve. Lehet, idefér a rock is. Ezen kategóriákon megszólalása inkább realista, mint a két vagy többutas dobozoké. Gondolok itt arra, hogy olyan tér, amit a legtöbb doboz kerget, élő előadáson, nincs. Ezen gondolaton futva, az Enigmák elé realista lánc illik, és tényleg elviszi 9 watt, de annak is ezt a vonalat kell képviselnie. Megjegyzem a realista alatt nem az élőt vagy valóst kell itt érteni, de ahhoz elég közel állót. Ugyan nagyon ízlés kérdése, de én más vonalra nem javasolnék Enigmákat.

    Bemutató zenék, majdnem édes mindegy mi szól, ha van benne akusztikus hangszerek vagy ének, hamar lelehet vágni, milyen színvonalat képvisel az adott lánc. Pont a fentebb említett közelire mikrofonozott felvételek a legnagyobb csapdák. ÚÚ, de szép óó, de jó, de rendszerint csak azon. Régen rossz annak a doboznak, amit így demóznak.

    Test vagy testtelenség kérdése. Egy jó doboznál ez nem kérdés, annak mindegy, az tudja mindkettőt, az előtte lévő dolgok számonkérhetőek ebben. Főleg amp.

    Szinte biztos vagyok benne, hogy Zsoltnál egy „anyagnélküli” vagy afelé hajazó bemutatót halhattál. Mondom ezt úgy, hogy Zsoltot még életemben nem láttam, nem ismerem és nem is olvastam tőle semmit. Ezt a leírásodból és az én tapasztalataimból Heed vonalon vontam le. Lehet téves.

Új hozzászólás Aktív témák