Új hozzászólás Aktív témák

  • #01758976

    törölt tag

    válasz szazbolha #92839 üzenetére

    "Lényegesen jobb az egybén. Ezt mondom jó pár hsz. óta."
    Mivel nincs tapasztalatom ez ügyben, elfogadhatónak tartom ezt az állítást, ami nyilván a te tapasztalásaidra épül.
    .
    Korábbi hozzászólásaidból úgy értettem ki, hogy te az "egybén" a Bluesound Powernode 2i -t érted, sőt azt is írtad, hogy nagy tudás kell ahhoz, hogy valaki egyedi komponensekből ilyen minőséget összerakjon. (nem pontosan idéztem, de ez volt a lényeg)

    -korrekt

    "Tételezzük fel, hogy ezt az eszközt az "egyben" eszközök 1-10 skáláján a 9-es szintre tesszük, akkor az általam megcélzott 7-es szinten (lásd hangsugárzó minősége) mégsem nagy tévedés a Yamaha médialejátszós cucca, illetve annak az a változata amikor erősítővel van egybe integrálva. Példa:
    100K-ért YAMAHA R-N303D vagy kicsit többért a YAMAHA R-N602"

    - Félre érted. A powernodok számai legyen a tízes skálán 3, maximum 4, de mindéképp az első kategória, ami szórakoztató hangra képes olcsón. A Lumin M1 legyen hét, és 10 felett jön a hájend. Ott már a minimum a tíz, de ez annyira személyes kat, hogy a maximum is.

    "Olvastam a teszteket ezekről AV-n, de nem ismerem az emlegettet yamaha hangzást, és a leírt gyenge részletező képesség is kicsit riasztó.
    Tudom ez a hifi alsó osztálya, vagy az sem (tán még topik téma sem lehetne...), én csak a viszonyítási alapra vagyok kíváncsi a 2-300K-s Powernode 2i vagy sima 2-vel szemben."

    - Hallgathatatlan kategória, hosszútávon pénzkidobás. szvsz

Új hozzászólás Aktív témák