Új hozzászólás Aktív témák

  • varsza

    tag

    Sziasztok!
    Segítséget kérnék az alábbiak szerint:
    Adott egy Rega RP3 + Audio Research SP-8 előfok fonó fokozata (épített) Ezt szeretném megfelelő módon kiaknázni.
    Ugyanakkor adott egy HK 5.1 (AVR 142+ HKTS 30) házimozi. A kettő nem egészen egymásnak van teremtve.(persze az erősítőnek van direct stereo üzeme, de valószínű mégsem lenne az igazi mert így egy vintage Akai futóval is "zenélhetnék").
    Kérdés, hogy milyen sztereo erősítőt érné meg beszerezni a rendszerhez (kb 50e Ft értékben), vagy adjam vissza a fonót és vegyek egy integrált fonó fokozattal rendelkező komolyabb erősítőt? (Van-e ilyen 100eFt alatt) Nem vagyok audiofil, csak zenét szeretnék hallgatni jó minőségben.
    Ráadás kérdés, hogy hangsugárzót is cseréljek-e (pl. 50-70e Ft értékben használtat, vagy a HK satelitjei elegendőek lesznek a sztereo rendszerben is egy jó erősítővel és a már adott fonóval.
    Opcionális: eladom az egész házimozit és használt álló hangsugárzót és sztereő erősítőt szerzek be (kb 150e Ft értékben) pici ráfizetéssel

    Tudom hogy sok a kérdés, de nem tudom milyen irányba induljak el, viszont mindenképp szeretnék valamit kihozni a Regából, (és a fonóból) ha már ilyet vettem.
    (Tudom, a kábel is fontos :P )
    köszönöm előre is a segítő gondolatokat, a konkrét típus megjelölést meg különösen :R
    Peace

Új hozzászólás Aktív témák