- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haja
tag
Sziasztok!
Egy kicsit megkésve sikerül írni, de túl vagyok egy hallgatási körön, bár sajnos nem sikerült mindent megnézni, amit szerettem volna (pl. a Focal-ok nem voltak akkor még elérhetőek), de azért tanulságos volt így is. Ezeket hallgattam, saját anyaggal.
Onkyo TX-8150 – Monitor Audio Bronze 2 (forrás: NAD C 546BEE): ez volt az első, és önmagában végül is nem volt rossz. Ugyanakkor érzésre a kicsit gyorsabb, bonyolultabb részeknél nem éreztem elég precíznek, meg motoszkált egy érzés, hogy nem biztos, hogy sokáig hallgatnám ezt a párost (aztán ez megerősítést is nyert később ), vhogy ideges volt, vagy nem is tudom. Nem volt kerek.NAD C316BEE – MA Bronze 2 (forrás: NAD C 546BEE): ez nem volt tervben, csak azért hallgattam meg, hogy legyen összehasonlítási alapom és ez volt kéznél. Nem kicsit lepődtem meg Szép, kerekebb hang, feszesebb basszusok, tök jól hallgató páros. Kifejezetten tetszett, dinamikában volt talán kicsit kevés.
NAD C316BEE – KEF Q300 (forrás: NAD C 546BEE): hasonló volt az előző pároshoz, bár azért talán valamivel szebben szólt. Igaz összességében nem vagyok biztos benne, hogy ebben az összeállításban megéri ez a hangfal a nem kevés pluszt. Egy komolyabb erősítőnél lehet, hogy jobban kijön a különbség, de itt nem éreztem.
Marantz PM6005 – B&W 685s2 (forrás: Oppo lejátszó): lelövöm az elején. Ez a páros nem biztos, hogy jó együtt. Önmagában hallgatva nem volt rossz, olyan, amit elhallgat az ember, de talán egy kicsit tompa, nyomott volt a hang. A leírások alapján kicsit más karakterre számítottam. Meg emlékeimben a Klipsch 160-al jobban szólt a Marantz. Lehet, hogy el kellene engednem ezt az erősítőt? Vagy ez az erősítő elég válogatós és nem érdemes bármivel párosítani.
NAD C326BEE – B&W 685s2 (forrás: Oppo lejátszó): az előző hallgatás alapján azért itt is kértem kontroll erősítőnek egy NAD-ot , bár nagyon nem is volt más. Na, igen. Kinyílt a hang, a közepe és a magas is, a basszus szép, feszes, nagyon jó volt hallgatni. Talán a sztereó kép kicsit szűkebb volt, de összességében mintha nem egy kategória lett volna a két páros. Egy kis dögöt elbírt volna talán, de így is nagyon tetszett. Viszont a keretet teljesen kitölti és nincs benne DAC…
Talán ezen a vonalon el lehet indulni ) Továbbra is jó lenne DAC-os erősítő, de nem tudom, hogy normális áron kapok-e hasonló, vagy esetleg jobb minőséget, mint a fenti páros.
Ami esetleg szóba jöhet a BC Acoustique, Advance Acoustic (X-i60, X-i75, X-i90), Roral RA11 vagy a CA-CXA60. Vagy mit lenne még érdemes megnézni?
Plusz egy tuti hülye kérdés A BC Acoustique erősítők beépített DAC-ja 24/48-as. Mi történik, ha nagyobb felbontású anyagot (pl. 24/192) kap? Lekonvertálja magának, vagy nem szólal meg?Üdv!
Haja
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest