Új hozzászólás Aktív témák

  • cappa72

    nagyúr

    válasz neilszab #66503 üzenetére

    Köszönöm a beszámolót!

    Jó volt olvasni.
    De ugye nem vagyok gonosz, ha azt mondom, hogy te is beleestél abba a hibába, amibe én? Meghallgattad az Elac-ot. Idézlek:
    "Minden stílusban és minden hangtartományban kiválóan teljesített, a kis doboz ellenére a mélyek is iszonyatosan rendben voltak, sehol nem tudnék belekötni...csak ülni és tátott szájjal hallgatni. Ha lenne rá keret, most azonnal megvenném"
    Na ugyanez az érzés lett úrrá rajtam is, bár én nem 244.2-t, hanem 247.2-t hallgattam. Csak ültem a fotelban, kapaszkodtam és élveztem a zenét, zenéket. Voivod, Steven Wilson, David Brubeck...
    Úgyhogy még mindig tanácstalan vagyok én is.
    JBL 270, Kappa 6.1... csak jövő héten tudok elkezdeni hallgatózni ilyeneket. Csak hát az a fránya Elac... (persze mindig ezzel jövök, de olyan élmény volt, hogy még most is kiráz tőle a hideg)

    Hallgattam egy Taga Harmony 606F ES-t, ami a maga 95kHUF-os árával még labdába rúghat, de hát a rendszer mögötte még nem volt a legteljesebb, mert egy 25 éves Grundig erősítő (nem, nem lebecsülendő) volt mögötte, azonban 8Ohm-os kimenettel, a Taga pedig csak 6 Ohm-os.
    A hangerő növelésével fakultak a mélyek, magasak, és a közép kezdett tolakodni ebben az összeállításban. O!Play médialejátszó flac-kel volt még a rendszerben.

    Viszont megkaptam a pénzügyminiszteri hozzájárulást a projekthez, szóval indulhatunk lefelé a lejtőn :DDD

    Szerk.: most jut eszembe, leporolom a quad405-öt, csak úgy kíváncsiságból, hogy mit kezd a mostani technikákkal.

    [ Szerkesztve ]

    B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

Új hozzászólás Aktív témák