Új hozzászólás Aktív témák

  • WN31RD

    addikt

    válasz Auratech #6313 üzenetére

    Nos, ha valaki ilyen módon szeretne kötődni tárgyakhoz, nyilván megteheti. Ez azonban teljesen egyéni megítélés és körülmények kérdése, ezeket a dolgokat összemérni, ebben kívülről tanácsot adni, nem lehet. A műszaki tartalmat illetve a pénzügyileg optimális döntéseket illetően viszont lehet.

    Talán félreérthetően fogalmaztam a korábbiakban, de semmiképpen nem azt akartam propagálni, hogy az ember cserélgesse a cuccait gyakran, sem pedig azt, hogy vegyen meg minden vackot, amit egy eladó rá akar tukmálni, vagy ami épp az aktuális trend. Éppen ellenkezőleg, én azt mondom, hogy csak tényleg nagy minőségi ugrásokban érdemes gondolkodni, mert csak az éri meg, minden mással gyakorlatilag elszórja az ember a pénzét. Mindig igyekszem alaposan utánanézni a dolgoknak, és jellemzően jó minőségű cuccokat veszek, amelyeket aztán nagyon sokáig használok. Ez pont nem fogyasztói szemlélet. :)

    "Akkor a célhoz kötődsz és tudod hogy nem éred el."
    "Amiért az ember megdolgozik, máshogy viszonyul, mint amit talált, vagy megkapta."
    Nem azt mondom, hogy nincs hova fejleszteni tovább a rendszert, de jó ideje semmi okom panaszra, elértem egy olyan szintet, amellyel elégedett vagyok. (Furcsa lenne ez?) Sajnos vagy szerencsére nekem nem hullottak az ölembe ezek a dolgok, úgyhogy pontosan tudom, mi mögött mennyi munka van.

    ''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Új hozzászólás Aktív témák