Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Dorian #57080 üzenetére

    Na megint körberágjuk a gittet.
    Hogy szerintem mi segítség és mi nem az, ugyebár eléggé távol áll attól, ahogyan te itt összefoglalni vélted a látásmódomat, aminthogy persze Andorra látásmódja is jelentősen különbözik attól, amit bele akarnak láttatni az árnyalt közléseket értelmezni képtelen nyavajgók.

    (#57084) krichd1 Az Ear által közvetített (felelőtlenül pimaszul csúsztatásos) hozzáállás szerint nem fogod tudni módosítani a szöveget, mert teljesen szétszedné a műfaji logikáját, koherenciáját (amely pedig most van neki, mint témaösszefoglalónak). A konkrétan említett kifogások zöme pedig konkrétan téves a szövegre nézve, tehát azokkal főleg óvatosan érdemes bánni.
    Mint említettem, én nem nagyon akarok beleszólni, nekem az ügy már se ingem se gatyám, de Ear ideugrasztott megközelítésére nem fogod tudni felültetni, és nem csak azért, mert alapvetően demagóg megközelítés, tele csúsztatásokkal.
    Ettől persze még érdekes lehet ha folytatja a "kifogásai listázását", éppenséggel egy-két konkrétumban érdemes lehet alakítani a szöveget, de ez csak egy-két eseti részlet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák