Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Dexar007 #54441 üzenetére

    Azt írtad, igazából nincs különbség a kettő között.
    Aztán el kezdted hajtani, hogy 70-szer több nincs.
    Az első gyakorlatilag lufi beszólás volt. Vettél egy hiper szuper hangdobozt, agyon dicséred, aztán leminősíted tévé hangszóróra. Egyéb gond nincs, csak az, amiket írtál.
    A második meg konkrétan értelmetlen.
    Miért 70-szer kéne jobbnak lennie? Miben kéne 70-szer jobbnak lennie??? :F
    Lehet autókra kivetíteni.ott legalább van értelme.
    Veszel egy alap francia készséget. Mondjuk 100 ezerért. Autó, működik mindene.
    Namármost: ha veszel egy autót 7 millióért, akkor annak 70-szer kevesebbnek kell lenni a fogyasztásának, hetvenszer kisebb helyen forduljon el, 70-szer hamarabb gyorsuljon százra?
    Jobb lenne, ha értelmes keretek között próbálnál beszélgetni a HIFI világásót. Mert ez, amit teszel, csak saját magad lejáratása. Pénzt mindenki tud költeni. Akár hetvenszer is többet, mint Te.
    lajthabalazs
    Próbálj előbb némi tapasztalatot szerezni. A kérdezett vezetékeidnek lehet bármilyen jellemzősük, egyetlen dolog fontos csupán: a hangjuk. Ez azt jelenti, hogy hallgatóznod kéne. Köss be otthon található vezetékeket. 0.75 mm-es hangszóró vezetéket, 1.5 mm-es vezetéket, UTP kábelt, tárcsás mosógép kábelét. Kácsa audiónál rendelhetsz egyébként hangdoboz kábeleket, ha nem felel meg, vissza lehet küldeni.
    Hallanod kellene, és tapasztalnod, mi a különbség. Olyat keresel, mint az, aki azt akarja megtudni, hogy a fehér vagy a fekete bors jobb e. Kérdés: milyen kajával? milyen hússal, körettel, zsíros, vagy száraz, párolt-sült....s mindezt hogyan lehetne megfogalmazni egy olyan embernek, aki a fűszer ízét sem ismeri, nemhogy ételeken ennek a fűszernek az ízét?
    Szánk egy kis időt a rendszeredre, tapasztalj,, ha már pénzt fektetsz bele, és hallgatni akarsz valami jót, akkor ne számítson egy-két hét. Kóstold meg a fűszert ételeken (azaz próbálgasd a saját rendszereden a vezetékeket), és próbáld eldönteni, hogy neked mi a jobb, mit várnál el.
    Aztán rendelj-vásárolj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák