Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    Nemrég beszereztem egy kicsivel 10 ezer forint alatti TDA1543 alapú kínai DAC-ot.
    Az árához képest hozott változás mértékén eléggé meglepődtem így alaplapi hangkártya után. Elsőre az ugrott be,hogy miért nem vettem én már ilyet egy évvel ezelőtt, a második gyötrő gondolat pedig az volt,hogy mennyire részletről maradhattam le idáig, úgyhogy most gyakorlatilag "újrahallgatom" a zenei gyűjteményemet. :) Pedig csak egy 8-9 ezres kínai csodáról beszélünk..
    Jelenleg alaplapi hangkártya (ALC888) optikai kimenetéről megy,de nem tudom,hogy SPDIF-ről vagy pedig optikairól tápláljam a szerkezetet és,hogy ehhez érdemes-e egy normálisabb hangkártyát venni amiknek (állítólag) általánosságban jobb a digitális kimenetük az integrálthoz képest.
    SPDIF vs. optikai kábel témában egymásnak ellentmondó infókat találtam külföldi fórumokon,ezért vagyok tanácstalan,hogy melyiket használjam jobb minőség eléréséhez, illetve zaj és egyéb más anomáliák elkerülése céljából.
    A következő kérdésem még majd az interkonnekt kábelek kiválasztásával kapcsolatos lesz,de azokból egyelőre nem is néztem ki konkrét darabokat..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák