Új hozzászólás Aktív témák

  • #93448704

    törölt tag

    válasz Brumi #3339 üzenetére

    Az erősítő teljesítménye csak a Hangszóró érzékenységével együtt addja meg a hangerőt, ráadásul az is számít mekkora helységban használnád.
    Nekem egy 12 wattos (csöves) erősítőm van és 94dB érzékenységű hangfalakat hajt meg, ami azt eredményezi, hogy fél teljesítmény fölött sosem használtam még egy 22 nm-es szobában. Ha neked az számít hogy egyszerre sok mp3-at ki tudjál írni, akkor van csak értelme a DVD-s verziót venni, a CD lemezeid (ha vannak) nem fognak jobban szólni a DVD lejátszóban, hacsaknem sokkal magasabb színvonalú a DVD lejátszó. Általában 2-3 szoros árkülönbség esetén érik el a DVD lejátszók a CD lejátszók minőségét egy CD lemez esetén.

    Nem javaslom, hogy bármit is megvegyél meghallgatás nélkül, mert nincs rá semmilyen garancia hogy tetszeni fog! Papíron sosem lehet leíri, azt hogy tetszik-e majd hangzása, ha viszont jobban érdekelnek a szolgáltatások, mint a hangzás, akkor egyszerű a döntés, mert az le van írva.
    Ha szeretsz hangulatosan zenét hallgatni és tényleg leülve csak zenét hallgatni, akkor a cd lejátszó a tuti, mert nem zúg mint a számítógép nem kell hozzá tv/képernyő, sokkal egyszerűbb és gyorsabb a használata mint a dvd-nek, nem molyol annyit a lemezekkel. Ízlések és pofonok, nekem ez az egyszerűbb, kellemesebb (intimebb) zenehallgatás jön be, szeretek odafigyelni a zenére.

Új hozzászólás Aktív témák