Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Üdv!

    Na, összeállt a rendszer, és most tüskéken gondolkozom. A tulaj nem találta meg a gyáriakat a Diaond 8.4esekhez. Szivacsot próbáltam alá (az 5.1szettnél a társasház miatt kötelező elem a mélnyomó alatt) de az borzasztó :D .

    Egyébként érdekes, Neotech KS1034M kábelek számlájára írom, hogy első bekapcsoláskor majdnem sírtam. Mondom papíron a Pio A-447 elég korrekt erősítő (megjegyzem a hangfalhoz sokan írták hogy tápos darab kell; fele teljesítményű(70W 6ohmon, 150 a hangfal) mégis 1/3 fölé nem tekerhetem a hangot, úgyhogy talán kicsit nagy is lett), a PD8500ről tudom hogy nagyon szép hangú jelforrás, de a saját teszt cd-m valami borzasztóan szólt. Nyers, fémes, dinamikamentes volt Mondom ennyit a HS280asok is tudtak körülbelül, és nem értettem, mert előző meghallgatásnál jól szólt a tulajnál a fal. Oké mondom, kábel az egyetlen új elem, de ennyit nem számíthat. Délután raktam össze, már pár óra járatás után ég és föld. Ha más mondja hülyének nézem hogy lehet ekkora különbség.

    Amúgy jól becoptam a csatlakozással, mert a hangfalba lazán bemegy a négyes kábel, viszont az erősítőnél nagyon leizzadtam mire betuszkoltam, volt vagy fél óra a 4 kábel. Nem, nem megy bele banáncsati, úgyhogy mehet is fel apróra a 8 nakamichi z dugó...

    Gyárilag van hatos(holnap megnézem pontosan) anya a tüskéknek, ilyen tüskéket viszont nem nagyon láttam, pláne barátibb árban. Tudnátok ez irányban segíteni?
    Első körben Globiznek van olcsó, menetese, de semmit nem találok, méretet sem; illetve hilti mentesszeget is ajánlják. Meg perszer felmerül az is hogy elmegyek egy marék csavarral az esztergályoshoz... Ha 2-3000ből megúsznám a nyolcat jó lenne; de ha olcsóbban az sem baj :). De sajnos 7-8 ezrem nincs már erre. _Ha_ egyáltalán ajánlott - a fal alján lévő talp már valamilyen szinten segíthet, mert nem ad t annyi rezgést a talajnak mint amit a doboz oldalán érezni.

    Illetve ha jól látom a sima blu-tack is jó lehet? Mennyi kellhet egy ilyen hangfalhoz?
    :R

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák