Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Dorian #20206 üzenetére

    bácsi,vigyázz mit irsz, mert jön Dudi, meg a Többiek,és elmagyarázzák,h nem lehet olyan,hogy neked x tápkábel jobban tetszik, és egyébként sincs igazad,mert hát nem tudjuk megmagyarázni miért,és egyéként is placebo.pakstól kéne házig vezetni, mert hát hülyék vagyunk...

    :))

    remélem érződik,h mennyire nem akarom tovább folytatni az ilyen meddő vitát. elmondtam,h sztem árkategórián belül nincs olyan,h jobb, rosszabb kábel önállóan, hanem adott láncon belül néha összejön a "szinergia" és akkor hirtelen helyére kerül minden.

    ettől függetlenül remélem nem lett komoly baja az erősitőnek... Te nem hallottad a beszélgetést, mikor óriási óvatoságra intettem Csabit, és próbáltam visszacserélni azt a félkész kábelt, arra a konkrét másfél méteres darabra, amit a kipróbálásra-eladásra gyártott a cimborám. hirtelen kellett összedobnom azt a kábelt, mert péntek délre ígértem Csabinak, miközben péntek este jött vissza a rendes próbakábel. és sajnos akkor épp csak olyan ótvar -kidobásra ítélt csatim volt idehaza szabadon.

    Ha akarod, a 935ös rotit szivesen odaadom addig, amíg ki nem derül mi történt. részben én is felelős vagyok...

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák