Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Dißnäëß #122161 üzenetére

    nalam az alaplapi fesz beallitasokon latszott minimalisan amikor koltoztem egyszer, de ott 50es evekbeli delbudai sorhaz volt olyan elektromos halozattal, ami volt, hogy megcsapott egy ott lakot es igazabol evek ota fel kellett volna ujitani. ilyen minimalis kulonbseg volt egyebkent, kb 1.040 helyett eleg volt 1.008V (harom lepcso a lapon), mikozben a VID es a default ertek volt 1.285 (~valos load 1.26): ez igy elegge minimalis volt, en is csak azert tudtam, mert az a konfig elegge ki volt tesztelve. tapcsere volt, de ez sem valtoztatott. utana a sved felujitott 1900s -> sved rendbentartott 1970s kozott pontosan nulla kulonbseg volt. dolog egyebkent egy erdekes megfigyeles volt es jobb magyarazatot nem talaltam.

    foldhurok tud bekavarni. szunetmentesnel elvileg szinten van valami amit bizonyos tapok nem szeretnek, de annyira nem astam magam bele.

    tapkabel meg ugye kb nulla kulonbseg, ha szamitana, akkor kb megerne ujrahuzni az epulet teljes halozatat, adott esetben a trafoig. szoval arra tenyleg max a kinezet miatt kell kolteni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák