Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz dgyuri0123 #106816 üzenetére

    Hát, ha már érdekel a véleményem, Te egy óvatos ember vagy. Aki pedig milliárdos létére (is) belelép egy pár ilyenbe, már nem óvatos. Ő csak alig kisebb hülye, mint az, aki nem milliárdosként vesz ebből egy marékkal a kütyüinek.

    8 ilyen árából 850nm-es telket veszek Balaton keleti oldalán, 3km-re a tótól, dombos panoráma, belterület (nem üdülő). Oké, mozi második sor, de na. Persze, egy millernek kerekítési hiba egy telek is, de az attól még nem lesz kevesebb értékű..

    Nem ítélem el az illetőt, aki megveszi. Azt ítélem el, aki így telibe vakítja a népet és van pofája elkérni érte ennyit. Mert kétségem nincs, hogy fasza kábel, csak bekerülési költsége még a "fejlesztéssel" :D együtt is gyanítom, mikro-töredéke az eladási árnak. Ugyanakkor zseni is az illető, amiért tisztelni is lehet, ő egyszerűen csak azt mondja, megcélozza a felső 10-ből azt a pár verebet, aki egy kurva jó minőségű tápkábelért (ismétlem: aprópénz bekerülési költségen) kiad ilyen horror összeget, szóval felteszi az oldalára, aztán disztribútorok, vevők, bárki jön, ha kifizeti, viheti. :U Pragmatikusan áll hozzá + nyilván a porhintés köré, de szerintem attól nagyon eltávolodtunk már egy ilyen esetén, hogy Te, én, bárki arra fogva maradjon a "misztikumban", hogy hol van ő ehhez, pénzben, akármiben. Ez egyszerűen nettó átbaszás ügyeskedés. Nagyon tud fájni, hogy nem én csináltam ezt. De Dénessel beszélek, neki is van DIY csilivili power kábele, nekem is RCA, lehet kábelcéget kéne kreálni, Bécsben bejegyeztetni (akkor fancy-bb, ha GmbH), aztán szórni őket ki a világba. Na majd kialakul..
    ;]

    Jelentkezünk, ha megvan. ;]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák