Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    veterán

    válasz h3lios #55230 üzenetére

    Az a baj, hogy abszolút hiteltelen a véleményed. Minden cancer, mindenki lemákol, mindig minden a játék, mások, az RNG, stb. hibája. Az összes pakli, amivel megvernek skill nélküli, broken, agyatlan, az ellenfeleid pedig mindig idióták, kapjanak rákot, és még folytathatnám. Az említett deckeket a sírás után rendre kipróbálod, és kudarcot vallasz velük, de akkor is mindig meg van magyarázva. Beleraktál a jó ég tudja mennyi pénzt (200-300e?) ebbe a játékba, hónapokig rank 15 körül toporogsz, és panaszkodsz mindenre, erre pedig senki nem kíváncsi - legalább öten próbáltuk elmagyarázni, hogy mennyire nincs igazad, és kértük, hogy hagyd abba. Jogod persze van erre az egészre, de a viselkedéseddel csak magadból csinálsz viccet, és te vagy a meme a fórumban, úgyhogy nehéz bármit is komolyan venni, amit írsz. Annak kifejezetten örülök, hogy leszarod az ellenvéleményeket, mert mi is így vagyunk a tieddel, szóval legalább ez a pont közös mindannyiunkban ;)

    És igen, továbbra is elolvasom majd minden hsz-ed, mert minden 4-5. értelmes és konstruktív, és nem vagyok híve a /ignore-nak.

    Próbáltátok a Questing rugót? Mennyire életképes ebben az aggro(s) metában? :)

    [ Szerkesztve ]

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák