Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz F-ECT$ #42359 üzenetére

    Hali
    "Mit érdemes most draftolni arénában?" Hát amit a gép dob :) Viccet félre téve egy jó mid. deckkel nem nagyon tudsz mellé lőni. (10-12 2-3 drop, 4 5+ drop, a többi mid)
    Egyértelműen most pala a no1. (rengeteg is van belöle) Neki vannak a legjobb sinergiák az inspire-al+ eddig is erős volt, de TGT+LOE-ből jó common class lapokat kapott.
    Aztán ugye mage, bár ha nem kapsz board clear-t vagy direct dmg spelleket akkor vannak gondok, de a conjurer beteg. Nekem bejön a rogue is, elég jó countere a paláknak, de ehhez minimum egy közepes draft kell meg egy jó tempo deck.
    Közép mezönybe sorolnám a lock, druid, shámlit. Locknak jók az új discoveres lapok, druidban a beastekkel egész jó sinergiát lehet menni, de gyenge a board clear ezért ha bukod akkor valszeg a meccs is elúszott, shámlinál meg ugye jók a TGT lapok viszont itt is nagyon érzékeny a boardod.
    Az alja az még mindig egyértelműen a hunter, priest, warrior. Bár én sose voltam jó hunterrel talán ha egy 12 winem van vele de a draft fele beast volt, biztos lehet durva agró deckel menni, viszont én többnyire csak szívni szoktam. Priest az nagyon lassú, warri meg ugye a sok pala miatt... Amúgy se erős szegény, de a Divine shield betesz neki rendesen.
    Üdv.: Chronos

    u.i.: Ha olyan jó lesz a köv. kieg is mint a TGT akkor azt simán letod craftolni a feles dustból. Nekem 9k gold+ 32k dust volt megjelenés elött. Most megint ugyan itt vagyok ( LOE-t goldból veszem ofc). Mindezt heti 3-4 arénával átlag 6-7win, TGT elött 7-8 volt. Ebből is jól látszik milyen sok jó lap érkezett. Nyilván nem is köt már le annyira mint 1 éve, de a jelenelegi aréna draft ennyi lap mellett siralmas, ugye ezt már többször ki is tárgyaltuk...

    Szerk.: Látom közben mások is hasonló véleményen vannak. Akkor valszeg a hiba nem bennem van...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák