Új hozzászólás Aktív témák

  • 134

    csendes tag

    válasz dKes #7674 üzenetére

    Szia!

    Köszi a választ!

    ASUS A7V8X. Opcionális a SATA ezen az alaplapon, de ezen nincs. Ezért kellett külön venni bele. (Tudom, hogy ez így furcsán hangzik, de mentségemre legyen mondva, hogy "örököltem" a cuccost, nem én vettem). A MAXTOR 4D060H3 típusú.

    Nem tudom, hogy a SATA hibázik-e. Azt tudom, hogy ha perl-el csinálok egy 16 GB-os file-t és a két HDD között mozgatom, akkor nem lesz rajta hiba.

    Tegnap éjjel csináltam pár tesztet. Az átvitelt letettetem PIO-ba. 1,5 GB-os file-okat töltöttem le T*ntről (azért jó, mert jól lehet statisztikát csinálni az elrontott csomagokból). PIO4, és PIO3-nál 1 hiba volt benne. PIO2-nél egy 4,47 GB-os file-t töltöttem le és nem volt benne hiba. PIO1-nél (1,37 GB-os file) sem volt hiba. Most megy az MDMA2-teszt 4,5 GB-os file-lal.

    Ha jól emlékszem jumper nincs rajt. De ez az estool egész jó ki dos-os cucc.

    Megnézem a silcfg-t. Erről még nem hallottam.

    Kábelek a kártyához voltak. Én bontottam fel a csomagot. Y tászelosztó nincs. A tápról nem tudok, de gondolom rendben van, mert ha lassú az adatfolyam, akkor hibátlan.

    Sajnos SIlicon Image contact-ot nem találtam a honlapjukon. Keresgélek még. Hátha hajlandók az ICE27C010-re is megírni a bios upgrae-elő progijukat. Ha már olyan sok mást tud. Azon is gondolkodtam, hogy felelevenítem régi dos-os ismereteimet és debug-gal nekilátok megnézni, hogy mit csinálnak és belehekkelem ezt a flash-t. De ehhez nagyon el kell keserednem. :-)

    Kösz!

Új hozzászólás Aktív témák