Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuruc2

    senior tag

    válasz bukti2 #35971 üzenetére

    Szerintem a hőmérséklet is rendben van, meg a parkolás is. Ilyen a parkolás. Ez elvileg a te érdekedben van, nem buzerálja a tányért nonstop így a fej, és elvileg hosszabb lesz az élettartam. Azt hogy mi az optimum érték a motor szempontját is nézve, nehogy annak legyen túl sok a parkolások száma, hát ezt nehéz megmondani. Biztos használat módjától is függ. (pl fut e torrent stb)

    Nekem 5 percre van állítva parkolás, ls ugyanezek a tünetek vannak, mint neked. És ez teljesen rendbe is van, direkt ezért vettem háttértár típusú vinyót háttértárnak. :)
    Ha kétszer ennyi ideig kellene várni, azt is elfogadnám. Cserébe tárolja nekem minél több évig biztonságosan és csendesen az adatokat. Igaz nekem Red-em van, de green-hez eléggé hasonló.

    Szerintem fogadd el a tényeket.

    Van aki szerint a parkolást érdemes kikapcsolni, pl a wdidle3 progival, van aki szerint ez kockázatos. A wd red-ről hamarosan logout-on megjelenő cikkünkben sok szó lesz erről sokmindenkitől. 90%-ban kész a cikk már. :)

    http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák