Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    veterán

    válasz _DiEGO_ #28422 üzenetére

    Hali!
    Köszi,hogy foglalkoztál a problémámmal.

    Az a helyzet,hogy két laptopom van,asztali gépem az nincs. Azon meg gondolom "egyenrangúak" a csatlakozok,mindegy,hogy melyikbe dugom.
    A hdd-ket használom tévén is,azokról nézek filmet. Annyi,hogy ott használok egy usb hosszabbítót,hogy ne a tévé bemenete kopjon ki a sok csatlakoztatásról. Viszont ma észrevettem egy dolgot,pedig már két éve nálam van a tévé. A tévén két usb bemenet van. És csak most vettem észre,hogy a manual szerint a kisebb adathordozókra(pendrive) bármelyik használható,viszont hdd-re csak az egyiket,a 2-es számút javasolják,mert lehet,hogy csak az ad neki kellő tápellátást. :Y Megnéztem közelebbről a tévét is,és tényleg ott van az egyik usb bemenetnél zárójelben,hogy hdd. Ez okozta volna a gondot? Mert előző nap a szgépről levéve a hdd-t még semmi baja nem volt,és másnap bizony a tévére csatlakoztatva vettem észre a problémát.

    Kérdés: Van négy db 2.5"-os külső hdd-m,amiket két évig abba az usb bemenetbe csatlakoztattam ami papíron nem alkalmas rá,mert elméletileg nem ad elegendő tápellátást nekik. Viszont 2 évig tökéletesen működtek ezen a csatlakozón! Ettől függetlenül lehet,hogy ez volt a gond,és két évig egész egyszerűen csak szerencsém volt ami tegnapig tartott és ez miatt adta meg magát az egyik hdd?

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák