Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz mr_ricsi #25819 üzenetére

    A HDD atteveset egy masik gepbe meg tudom oldani, igy mentettem/irtam ki adatokat a sajat vinyomrol egy havernel.
    Amit javasolsz, az az, hogy pl rajta van egy ISO a vinyomon, a masik geppel nyissam meg a sajat vinyomrol es telepitsem a haver gepere ? (vannak ilyen ISO-k, melyek par honapja tutira mukodtek es olyanok is melyek nem, ha a haver gepen kibontja oket, akkor azt jelenti hogy nem a vinyo hibas ?).
    Mit ertesz "huzas" alatt ?
    A memoria tesztet megcsinalom, berakom a regi 1 giga ramot, es kiveszem a 2x2 giga dual chaneles ramot.Kivancsi vagyok ugy kibontja-e a jatekokat...
    A testprogramot leszedtem, SeaTools for Windows a neve, epp most fut, kivancsi vagyok ad-e valamilyen hibat, mert ha nem akkor megiscsak a memoria lesz a ludas.

    DJCulture : igazabol nem eszleltem ilyesmit, altalaban/mindig a kibontaskor ugyanott akad el, pl 75%-nal a World of Tanks, egy masik jatek pedig ugyanannal az osszecsomagolt allomanynal.
    Volt egy erdekesseg is : feltettem a Fallout 3-at, eloszor feltette, a jatek nagynehezen el is indult (eloszor azt mutatta, hogy ki van fagyva, kesobb kis varakozas utan futott, de csunya volt a grafika, sotet, olyan mintha 4 szinben ment volna,frissitettem a videokartya megvezerlot, leszedtem a jatekot, gondoltam ujrateszem, masodik alkalomkor CRC hibat jelzett, erdekes volt).

Új hozzászólás Aktív témák