Új hozzászólás Aktív témák

  • liksoft

    nagyúr

    válasz Sk8erPeter #17394 üzenetére

    Az USB csatlakozó maximális terhelhetősége 500mA. Ha a drive gyári adatlapját megnézed, akkor kiderül, minimum ennyit kér. Vagyis a rendszerben nincs tartalék. Az ilyent nem szeretem. Az Y kábel ajánlás, nem kötelező. A WD esetén nem is szükséges, ha korrekt hátlapi a csatlakozó, mert ez a termék kéri a legkevesebb teljesítményt.

    A temp nem hoz gyorsulást ha külön partíción van, hanem a lassuláskor (idővel iszonyúan sok file kerülhet ide) a formázással "visszagyorsítható" a rendszer. Sőt, ha valaki Explorert használ a nethez, akkor annak az átmeneti tárát is ide célszerű tenni. Míg temp alatt tízezres fileszám szokott lenni, addig a böngésző képes egy nagyságrenddel többet összegyűjteni (igen, a cache akár 100-200 ezer file-t is tartalmazhat). Na ennek az adminisztrációja terheli meg a rendszert, hiszen az MFT-t növeli.

    W7 nincs a kezem alatt. Így ha ott állandóan megy a defrag (áááá :Y - hiszen hiba esetén automatikusan tovább rontja a helyzetet), akkor nem kell külön indítani. Én az OS beépítettet használom, nekem elég. Így nem tudok mást ajánlani, vagy tiltani.

    Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Új hozzászólás Aktív témák