Új hozzászólás Aktív témák

  • Buko01

    tag

    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni, van nekem egy ,

    Hitachi HDP725050GLA360 500gb-s sata 2 winchesterem, ami 4 fele volt osztva (c,d,e,f)
    windows telepítés előtt állva, arra a következtetésre jutottam, hogy felesleges nekem a 4 meghajtó, elég lenne 2, igen ám, viszont a partíciók tele vannak adatokkal..ekkor jött az ötlet, hogy valami particionáló programmal, összelehetne őket "fűzni?" , mivel ez a megoldás, régebben is bevált...
    A választás a Powerquest particionáló program 8.0-s verziójára esett, feltelepítettem, majd elindítottam, közölte velem hogy W7-en nem szeret futkosni, de megpróbálja, mondom oké, merged, ekkor látom, hogy C,D és E, F külön van, a C,D zöld, a másik kettő E,F piros (a winchester hd sentinel szerin 100% os)
    és ugye nem enged az e,f--hez hozzá nyúlni, jo mondom össze vonom a c-t és a d-t next, ugye megkérdezi, hogy biztos? mondom, mégse, hiszen, akkor a win miatt, még több adatot kell lementenem.. szerettem volna C-t külön hagyni... először fel se tűnt semmi, keresgettem másik program után, mondván, hogy az a rossz (sokszor valami I/O hibát írt egyébként..)
    Mikor is , feltűnt, hogy a D meghajtóm kuka, nem látom..hmm.. restart, D visszajött
    E elment..
    Paragon particionálót is szedtem már le, az E-n levő adatokat látom,(powerquestben is) de nem tudok hozzájuk nyúlni.. I/O hiba, vagy h nem lehet tovább menni.. az a vicc, hogy a D-n filmek voltak..és először azért voltam mérges, de az E-n voltak a képek, zenék, fontos adatok..

    Tehát a kérdés leegyszerűsítve:
    Miért tűnhetett el az E partíció, és valahogy visszalehet hozni?

    Nagyon szépen köszönöm előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák