Új hozzászólás Aktív témák

  • Wade0303

    aktív tag

    válasz SunMount3r #31721 üzenetére

    "vagy tudnék sorolni egy jó pár dedikált media lejátszó Box-ot). Ekkor már nem igaz (illetve nincs alátámasztva semmivel), hogy a TV saját lejátszója megütné eznek a szintjét"

    Vastag arcbőr kell ahhoz, hogy ilyen mellébeszéléseket azzal indíts hogy én terelem a témát...
    Konkrétan megírta a srác, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésére és mit próbál lejátszani. Egy szóval sem említett sem media boxokat, sem divx/xvid formátumot, úgyhogy ha maximlisan objektív kijelentést akarsz akkor itt van egy: tereled a témát.
    4K-s filmeket és Dolby Atmos-t írt, ez szerinted hogyan kapcsolható össze divx/xviddel? Tényleg jobban jártál volna ha maradsz az "inkább el sem kezdem sorolni a konkrétumokat mert hosszú lenne" típusú blöfföknél.
    Továbbra sem érted meg, hogy képminőség összehasonlítgatásról (ami valóban szubjektív téma) én egy szóval sem beszéltem. Annyit mondtam, hogy a TV-je saját lejátszója minden 4K videót képes játszani amit az mpc-hc+madVR lejátszik RX460-nal meghajtva, plusz lesz vele Dolby Vision támogatás ami PC-s megoldással nincs.
    "pl. ISO, vagy vannak egzotikusabbak" Az ISO-ból kicsomagolja egy ingyenes tool-al a legnagyobb m2ts file-t máris lejátsza az LG. Várom az egzotikus példákat, én már mondtam egyet ami csak az LG WebOS-en lesz (Dolby Vision).
    Felirat formáumok? Ingyenes tool-al bármi srt-re konvertálható, illetve bármelyik filmhez le is tölthető srt több ismert oldalról is. De eléggé zsákutcába kerültél ha már az az érv az LG lejátszójával szemben, hogy az ISO-t és a PGS feliratokat nem kezeli, miközben már az eredeti vitaindító képminőség összehasonlításos témádat is csak te hoztad be, hiszen ismétlem, én nem képminőség szempontjából mondtam, hogy "felesleges" a PC-t használni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák