Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    Sziasztok!

    Egy problémára keresek megoldást, és eddig nem sikerült, hátha ti előrébb tudjátok vinni az ügyet :)

    A szituáció a következő: van egy hd kézikamerám, amivel készítettünk felvételt egy nyaraláson. 1080p-ben. A kép szép, viszont a lassú mozgásoknál nagyon elmosódik a kép. Mint ahogy kiderült, ez nem a felvétel hibája, hanem a lejátszásnál okozza valami. Próbáltuk 2 lcd tv-n, 2 számítógépen és egy asztali bluray lejátszóval. A 2 számítógép a 2 különböző monitoron is hozza a hibát, viszont ha a bluray lejátszóba bedugok egy pendriveot és arról játszom, akkor mozgásnál is éles marad a kép!

    Gondoltam arra, hogy vga, driver, vagy lejátszó okozza a hibát, de nem találtam megoldást. 3-4 féle kártyával próbáltuk, friss, és régebbi driverrel, és MPCHC, VLC, KM Playerrel is, mindegyikkel mosódik a kép.

    Mi okozhatja ezt szerintetek, és hogyan lehet megoldani?

    Ha nem teljesen érthető a hiba, fel tudok majd tölteni egy videórészletet, hogy szemléltessem (már amennyiben nálatok is jelentkezik a dolog).

    Előre is köszi a segítséget,
    Mosqu!to

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák