- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- OpenWRT topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Linux kezdőknek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Windows 10
- DIGI internet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
-
IT café
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Én erre megint csak azt tudom mondani, hogy nem véletlenül használok egy picike PC-t erre a célra, HDMI-vel. Az összes többi egyéb megoldás eddig csak problémákba fulladt, de a PC-s lejátszás hibátlan, akadás nélküli és a minősége is úgy a legjobb. Messze a legjobb. Simán Chrome böngészőből. Teljesen szuper.
Egy vezetéknélküli kis távvezérlőt használok a PC-hez, így ágyban fekve, vagy fotelben ülve is tudom irányítani, mintha egy távirányító lenne a TV-hez. Nem mellesleg így bármilyen más forrásból is tudok NORMÁLISAN lejátszani, Youtube, vagy bármi más online felület, vagy a hálózaton lévő letöltött videókat is a legjobban így tudom elérni.
Igaz, némi befektetést igényel, mire az ember összerak egy ilyen gépet, de én nagyjából ingyen hoztam össze. Egy levedlett 4 magos AMD konfigot állítottam be erre a célra, kevéske memóriával (2 GB), egy egyszerű ASUS HD 3450-es kártyával, aminek DVI kimenetére rányomtam egy DVI-HDMI átalakítót és így a HANG IS ÁTMEGY a TV-re/Projektorra a HDMI kábelen, nem kell plusz kábelezés a hangnak a hangkártyából! Szépen a videókártya intézi a hangot a TV/Projektor felé. Én konkrétan meglepődtem, hogy egy videókártya képes a DVI kimeneten hangot továbbítani, azelőtt nem is tudtam erről
Legszuperebb megoldás A legdrágább része a történetben a vezetéknélküli bizbasz volt, azt 3000 Ft-ért vettem, a többi alkatrészt úgy "kukáztam" össze lecserélt gépekből. Aztán végül olyan jól összejött, hogy minden ASUS márkájú benne Alaplap, videókártya, és egy jobbfajta ASUS Sonar hangkártya, mert zenét hallgatni is szoktam róla fejhallgatóval.
Gondoljátok meg ezt a lehetőséget, egyszeri ráfordítást igényel (időben, pénzben), aztán meghálálja a sok hasznos funkció és a zökkenőmentes mozizás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobil flották
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten