Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz mobilizmo #5322 üzenetére

    Nem mentegetem.
    - korábban közvetlen előfizetős képernyőmentést mutattál, ezért gondoltam váltásra.
    - a webos 1.4 -ről nem is tudtam, hogy egyáltalán valaha kappott új appot, mert a 2.0-ra is csak később jött ki. Lehet csak látja a 2.0 shopját emiatt [link]

    Annak pedig egyértelmű oka van, hogy egy régi, halott platformot nem támogatnak tovább. Az egy-két előfizető havidíja, akinek olyan készüéke van, soha sem termelné ki azt, hogy külön arra az oprendszerre lefeljesszék és kiadják. Hogy pontosan milyen kavar van a régi verziók közt, azt nem tudom. Szóval sw oka van. Annak pedig, hogy nincs támogatás világvége+1 napig mindenre, a pénz az oka.

    Nekem meg olyan lg projektorom van, amin hiába van webos 3.0, de egy drágább modelben lehet csak alkalmazásokat telepíteni rá, így nincs rajta store és okosalkalmazások, csak az alap felület. FireTv stick van bedugva nálam oda. Bár sajnos az androidtv hbo go app kompatibilitása eltört, mióta az amazon frissítette a fireos-t, így csak moddolt hbo go appal lehet nézni vele.
    A mi sticket meg még mindig nem vette fel a hbo a kompatibilis listára, így oda is kézzel elhet csak feltenni, ha valaki az olcsóbb megoldást keresné.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák