Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Exian #2606 üzenetére

    Mivel ugyanaz a win10 mint desktop gépen, így ugyanúgy fut rajta, mint azon.

    A kínai dual bootos tablettel android részen vigyáznék, mert csak régi android szokott lenni rájuk. Amire már kb nincs támogatás rendesen. Szegény chuwi 8 -asom 4.4es android alól képtelen már böngészőt futtatni, mert valamiért a play storeból már nem az inteles hanem az armos verziókat telepíti - amit elvileg tudna futtatni, csakhogy ahhoz proci emulátort használ, amivel meg elszállnak a böngészők. Persze, ha kézzel leszedem mindig az inteles apk-t és azt telepítem fel rá, akkor a következő frissítésig működik. De elég halott az inteles androidos tablet platform már.

    Android9 alól mi a2 telefonon nem megy a chrom böngészőből, hibát ír ki rá. Az androidtv hbo go app pedig nem tud futni nem tévé eszközön, kíváncsiságból kipróbáltam előbb (kressel aktiválás után mert telefonon nincs meg az a szolgáltatás amit hív)

    Viszont a kodi-is nem hivatalos addon megy nekem, mivel van rendes widevine lib a telefonon, mégha nem is l1 certes, hanem csak a fapados l3. Amin az sincs, az nagyon alja kínai :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák