Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz BB9000 #65469 üzenetére

    Bosch szervizes barátom azt javasolta, 1600 fordulatost vegyek, mert azoknak a felépítése erősebb, strapabíróbb. A Miele gépekkel kicsit más a helyzet, az 1400 fordulatos is van annyira robusztus, mint más gyártók 1600-asa. Nálunk heti 1-3 adagot mos a gép, ami nem jelentős igénybevétel, talán ezért működik 1997-óta hibátlanul a Zanussi Turbodry. A szárító funkcióját az első pár évben használtuk, azóta talán egyszer. A 800-as centrifugát karcsúnak vélem, ezért nem leszek elkeseredve, ha elromlik és másikat kell venni helyette.

    #65468pjen
    Nyilván meg vagy győződve arról, hogy te focizol magasabb ligában. Nincs ezzel baj.
    De tájékozódhatnál, nyitottabb lehetnél a világra! Nem attól higiénikus valaki, ha órarend szerint tisztálkodik és vált fehérneműt. Azt a göncöt, amiben nyáron, kánikulában másfél-két óra hosszan füvet nyírtam, miután megszáradt, a szennyestartóba dobom. De olyan hűvös időben, mint a mostani, simán felveszem az előző napi (7-8 órát viselt) alsónadrágot és zoknit. Kizárt, hogy laboratóriumi, mikroszkópos vagy egyéb vizsgálat nélkül meg tudd különböztetni attól, amelyiket éppen most vettem ki a szekrényből.
    Ugyanez érvényes a zuhanyozásra, botorság az a szemlélet, hogy naponta kötelező. Egy fenét! Csak akkor, amikor indokolt! Az magától értetődő, hogy bizonyos testrészeket akár naponta 5x megmosok és nem a kezeimre gondolok.
    Engem az ismerőseim, családtagjaim, barátaim úgy ismernek, hogy mindig alkalomhoz illően öltözködöm, mintha skatulyából húztak volna ki. Nem megyek ki utcára, emberek közé, boltba papucsban, klottgatyában, nem veszek fel pólót sem vasalatlanul, pláne inget, nadrágot. Farmert sem. A tisztaságra különösen adok, de ez nem jelenti azt, hogy túlzásba viszem.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák