Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Digitalpimp #44999 üzenetére

    Volt egyszer egy nagy KV és tea fogyasztó ismerősöm, akinél kultusza volt ezeknek az italoknak. Sajnos múlt idő, az illető már jó régen elhunyt :(
    Na a lényeg, ő tej, és cukor nélkül fogyasztotta, mind a KV-t, mind pedig a teát. Mondván, az az igazi íz, és az az igazi aroma. Ezek az adalékok gyakorlatilag elrontják a valódi élményt, ráadásul, a legrosszabb KV-t/teát is lehet úgy ízesíteni, hogy valami fogyasztható kerekedjen belőle, de az már nem az, aminek nevezik.

    Na, ezeket az ízesítetlen folyadékokat én alig tudtam elfogyasztani. A tömény undor kerülgetett, amikor a keserű szarjait a számba vettem, nem hogy még le is kelljen nyelnem hozzá. Pedig jó cuccok voltak, állítólag.

    Ami az én ízlésemet illeti, ő erre rá sem nézett volna. Jelenleg Nescafe Gold Columbia van itthon, de volt már más ízekben is.
    Egy teáskanál KV, egy púpozott teáskanál édesítő, fele forró víz, fele tej. Tehát, kb tejes KV-t iszom. Gépem nincs, vízforralóm van.
    Azt meg, amit az ínyencek KV-nek hívnak, én nem tudom meginni sajnos. Számomra íztelen, keserű, gyógyszerízű szar, és két forintot nem adnék érte.
    Cukorral meg tejjel persze nem rossz az sem, csak akkor meg minek a méregdrága gép + az egyéb alapanyag, ha úgyis tejeskávét csinálok belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák