Új hozzászólás Aktív témák

  • Ranger^41

    aktív tag

    Sziasztok!

    Költözés miatt be kell szereznem egy hűtőt és egy mosógépet a közeljövőben.
    Elég sokat bújtam ezt és más fórumokat, így sikerült viszonylag szűkre szabni az esélyesek körét. A fő szempont a hosszú gyári garancia volt, de ebből hajlandó vagyok áldozni, és kiváltani MM biztosítással, ha azon múlik. A következők közül szeretném, ha segítenétek választani!

    Hűtők:
    BEKO RCSA-365K30 W illetve RCSA-365K30
    Élőben megtapogatva kicsit csalódás volt az anyaghasználat és a masszivitás hiánya, illetve az olcsóbb típus valamivel használhatóbb belső kialakításúnak tűnik a dupla zöldséges rekesz miatt.

    Árban kicsit feljebb lépve a BOSCH Serie 2 és Serie 4 gépei már sokkal minőségibbnek tűnnek, bár itt a gyári oldal összehasonlítása alapján a serie 4-ből kimarad a nofrost, amit kicsit furcsállok, ha tényleg így van, de került bele hőmérsékletkijelző.
    Ezen kicsit kattogok, hogy megéri-e a 20-30% felárat a BOSCH, nyújt-e annyival többet az anyaghasználaton felül? Talán alkatrészellátottság, garanciális ügyintézés?

    Esetleg még szóba kerülhet a LIEBHERR CN 4313-21, feltéve ha ebben a konzumer árkategóriában is olyan jók a LIEBHERR hűtők, mint a sokszázezresben. Itt ugye csak 2 év gari van + a biztosítás, de ha ez a készülék jobb vétel az áráért mint a Beko vagy Bosch, akkor ennyi még belefér.

    Mosógép:
    Az árukeresős top1 LG F2J5WN4W és a mindenhol ajánlott BEKO WTV-6633 között kellene választanom, hiába 5 év a Beko, a garanciális ügyeik lassúsága kicsit megijeszt. Lehet jobb deal lenne kiterjesztett garival az LG? Lehet tudni esetleg, hogy melyiknek milyen a meghibásodási rátája?
    Esetleg ezek mellé valami mélyebb alternatíva? Lehet elfér ilyen 50-55 mélységű készülék is, és akkor kihasználnám.

    Kicsit hosszú lett, de hálás lennék minden válaszért!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák