Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz ribarszki #37484 üzenetére

    Hááááát. Ez a leírás is érdekes és kicsit elhamarkodottnak tűnik nekem.
    Nem vagyok tesztelő szakember és a mosógépgyártók védője se, csak most van időm, és mivel van véleményem mindenről, mint mindenkinek, ezért válaszolok.
    Szerintem ez így nem mondható korrekt összehasonlításnak. Ezt úgy kellene csinálni, hogy ugyanolyan szenyezettségű és minőségű ruhákat egyszerre mosni 2 említett típusban hasonló ideig, ugyanott, ugyanolyan vízzel és ugyanonnan származó megegyező mosószerrel, stb, stb.

    Mert akár a víz, akár a kapszula is lehet más, pl- hallottam, hogy az olcsó EMAG-os nem olyan jó, mint az itthoni. Sok mindenben a Lajtán túl más az összetétel, ez téma volt nemrég, és nemcsak az élelmiszerekben. Ezért ez így nem mond semmit, és nem értékelhető, és ilyen példákkal kár előhozakodni. A Villányi csinált egy tesztetYt-on nézhető), egyszerre 4-5 géppel mosott, ugyanolyan szennyezettségű ruhákat. Bár ő is inkább a javításhoz ért.
    Ha meg egy korrekt módszerrel végzett teszt után gond van, akkor lehet kutakodni, hogy mitől.
    Tipp: ha tudod, hogy extra erősenn szennyezett a ruha, akkor több mosószert használsz, vagy több ideig mosatod, extra áztatás, stb. stb.. Én se értek ehhez, nem is én kezelem az otthoni gépet.

    Vannak A+++++ gépek? A csillagokat kell nézni, vagy a mosási hatékonyságot, vagy a súlyt, mint Csabroncka?

Új hozzászólás Aktív témák