Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    Sziasztok!

    60 cm széles mosogatógépet szeretnék venni.
    Igazából eddig albérletben volt adottságként egy Electrolux, de nincs összehasonlítási alapom, így nem is tudom, milyen igények-lehetőségek vannak a marketing maszlagon felül.
    Annyit szeretnék, hogy lehetőleg vagy az egész előlap burkolható legyen, vagy legalább a többsége, tehát csak a kezelőszervek lógjanak ki.
    Meg persze ne romoljon el, legyen energiatakarékos, lehessen jól pakolni, etc etc....

    Láttam, hogy korábban szó volt a használt Miele gépekről. Google feldobott két erre szakosodott szerelőt/boltot, ahol lehet ilyeneket venni (mielelegler, mielegepek), ezen kívül tudtok még esetleg más beszerzési forrást javasolni?

    Továbbá érdekelne még, hogy ha mégis új gépet vennék, miben jobb/rosszabb egy mai boltban vehető Miele/alternatív márka az 5-10 éves modelleknél? Van-e indokolható magyarázat, hogy inkább újat/használtat vegyek?

    Mindemellett otthon jelenleg egy 3 éves AEG mosógép van, azzal teljesen meg vagyok elégedve. Csak hogy ne legyen olyan könnyű választani, érdemes esetleg az AEG háza táján is nézelődni mosogatógépeknél, vagy a Miele mindenképp kiemelkedik a mezőnyből?

    Köszi,
    Mosqu!to

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák