Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    válasz attiati #18146 üzenetére

    Én is a kényelmes pasik közé tartozom akik a konyhában csak minimális időt szeretnének tölteni, de a ez egészséges finom étel ennél többet követel.

    A lényeg a mikró inkább melegítésre jó, bár lehet vele "csinálni" is de annak íze állaga közelében sincs egy igazi gázon/sütőben stb készült ételnek. A termék oldalán is jobbára fagyasztott előre elkészített ételekről beszél ... vagy te is fagyasztott ételre gondoltál? :F

    Bullshit hogy olyan ételt csinálj mint ami a képeken van :D pláne az a steak szelet ... istenem. (gyorsfagyasztott steak? :Y )
    Max annyi hogy felmelegítésnél kiolvasztásnál jobban odafigyel a gép a belső hőmérsékletre ill a melegítés/grillező funkciót kombinálja + levegő keringetés miegymás, de szerintem a mikrót használjuk arra amire való, melegítésre. Nyers alapanyagú sütés főzéshez csak végszükségben.

    anno én is csináltam benne csirke mellett végszükségben:) de azért barátoknak rokonoknak nem szolgálnám fel :)

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák