Új hozzászólás Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz Osynho #84513 üzenetére

    Denon 2100 valóban, azért irom most meg részletesen mert máskor is hallgattam uj erősitőt csak edig ez volt olyan faviorit ami talán enyém is lesz és elérhető talán..
    Töb hangfallal: Mission m34i és mx4, DAli lektor , valamint másik boltban castle knight 4 és monitor bx..csak zene, mozi nem
    Gitárzene volt először mission/lektorral mission érdekesen szinezett viszont életteli hangok jöttek le a dobozrol nem dobozt hanem zenét hallottunk ezt a tulaj is megerősitette ő is először hallotta, ott csomagolta ki, ma kapta, ő is kiváncsi volt rá ezerrel, Lektor it elvérzett (értsd: nem volt egyáltalán rossz de mission másabb, lehet ezért engem ostorozni miattade ha igy hallottam egy elsőórás erősitőtől akkor ezt tapasztalhattam) de elektronikus zenén mindkettő formába lendült de szerintem a mision be volt járatva érződött is. de lektor is adta magát, és 1-1-re felhozta magát. Másik boltban csak 1-2 zene erejéig voltam castle-ba életet lehet ( edig nem tetszet a 4-es) és a MA bx bizony remekelt, verte az öszes edigit. lektorostól missionostól..
    Szubjektiv természetesen.
    270-ért van x4000-es...egy darab kecskeméten..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák