Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    Uraim, nagyon köszönöm mindenkinek!

    (#70571) BBéci "Van valami áthidalhatatlan akadálya annak, hogy a könyvek közé helyezd a háttérsugárzókat?"

    Két polcot kellene feljebb tennem a szekrényen belül, tehát simán megoldható, hogy elférjen a 30 magas JMLab. De akkor pont ott lenne, ahol a régi 5.1-em hátsói voltak és az nekem nem jött be. Igaz, nem ilyen minőségű hangfalak voltak, de szerintem nem a hangminőség volt a baj.

    (#70572) Tamoo "Könyvespolc alá semmiképpen nem raknám... annyi erővel a fejed tetejére is rakhatod."

    :D Ezt egyébként a jelenlegi magasságra érted, vagy ha följebb teszem is ez a véleményed? Max. 30cm-rel tudnám egyébként megemelni, de még úgy is esélyes a hangsugárzók gyerekek általi lefejelése, meg nem tudnám szimmetrikusan sem elhelyezni. Nekem sem szimpatikus ez a megoldás.

    (#70574) hétalvó "mi lenne, ha kiprobalnad a polc alatt? Es utana agyalsz?"

    A könyvespolc jelenlegi helyzetében esélytelen a hangfal polc alá helyezése. Tehát ahhoz, hogy "kipróbáljam" ott, följebb kell fúrnom az egész szekrényt 30 centivel, aztán még a falra is fel kell fúrnom a hangsugárzókat, és van esélye, hogy értelmetlenül. Szeretném először elméletben kiokoskodni veletek a legideálisabbnak tűnő megoldást, aztán verném szét a bútorzatot samukalapáccsal. :D

    (#70575) Norbi 72 "A könyvespolcra helyezést is meg lehet próbálni,csak kérdés a polc falai mennyit fognak le a hangteredből."

    Lehet, hogy amiatt nem jött be nekem annak idején a polcra tett hangfal. Nem tudom.

    (#70576) BBéci "Hallottam Micro Utopiát....és egyáltalán nem kell melléjük mélynyomó"

    Maga Toobee mondta, hogy nincs meg a legalja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák